en | hu | ru | bg | ro | tr FacebookTwitterGoogle+LinkedInYouTubeInstagram
+36 1 456 7200
AKTUÁLIS HÍREK

Jelentkezés ingyenes konzultációra
Feliratkozás hírlevélre
Visszahívás kérése
Letölthető brosúrák
Brosúra rendelés
Hírleveleink
5 Perc Offshore
Miért a LAVECO?
Hogyan rendeljen offshore céget?
Aktuális hírek
Valuta árfolyam: USD/1 egység
2019.01.19
HUF 0.0036
GBP 1.2912
CHF 1.0074
RUB 0.015
HKD 0.1275
JPY 0.0092
CNY 0.1477
CAD 0.7521
AUD 0.717
BRL 0.2658
EUR 1.1396

Vagyonvédelmi tippek

  1. Tervszerűen és ne kampányszerűen próbáljuk meg létrehozni a vagyonvédelmi struktúrákat.

    Olyan megoldásokban célszerű gondolkodni, amelyek hosszú távon időtállóak. E tekintetben nem érdemes 1-2 éves megoldásokat alkalmazni, még akkor sem, ha ezek lényegesen olcsóbbnak tűnnek.

  2. A vagyonvédelmi struktúrák kialakításánál törekedjünk a kockázat minimalizálására.

    Nem érdemes például ugyanabba a cégbe bevinni a kockázatokat, ahol egy ingatlant tulajdonló projektcég üzletrészei is megtalálhatók. Egy esetleges kereskedelmi vita során keletkezett perben ezáltal ugyanis akár az ingatlant is elveszíthetjük. A kockázattal járó üzleteket célszerű egy külön társaságban lebonyolítani. Vagyonvédelemre csak kockázatmentes struktúrákat alkalmazzunk.

  3. Olyan struktúrákat hozzunk létre, amelyekbe a legtöbb vagyonelemet lehet bevinni, és amely egyben a legkönnyebben irányítható, a legkényelmesebb megoldást nyújtja számunkra.

  4. Semmit nem ér amit alkottunk, ha nincsenek olyan személyek körülöttünk, akik adott esetben be tudnak avatkozni és el tudják indítani a folyamatokat.

    Hiába alakítja ki a legtökéletesebb Trust vagy Alapítványi struktúrát, ha mondjuk egy senki által nem ismert széfbe rejti az ezekkel kapcsolatos dokumentumokat. Szükség van tehát a környezetünkben olyan személyekre, akik ismerik az Ön üzleti és személyes viszonyait és bizonyos események bekövetkeztekor képesek beavatkozni, dokumentumokat elővenni, bankot, vagyonkezelőt, ügyvédet értesíteni. Ilyen személyek nélkül a legtökéletesebb vagyonvédelmi struktúra sem működik.
Top