en | hu | ru | bg | ro | tr FacebookTwitterGoogle+LinkedInYouTubeInstagram
+36 1 456 7200
AKTUÁLIS HÍREK

Jelentkezés ingyenes konzultációra
Feliratkozás hírlevélre
Visszahívás kérése
Letölthető brosúrák
Brosúra rendelés
Hírleveleink
5 Perc Offshore
Miért a LAVECO?
Hogyan rendeljen offshore céget?
Aktuális hírek
Valuta árfolyam: USD/1 egység
2019.04.26
HUF 0.0035
GBP 1.3008
CHF 0.9804
RUB 0.0157
HKD 0.1275
JPY 0.0089
CNY 0.1488
CAD 0.7468
AUD 0.7111
BRL 0.2544
EUR 1.1245

Miért a LAVECO?


5 érv amiért a LAVECO-t érdemes választania:

1. Ingyenes konzultáció, tapasztalt ügyfélszolgálati kollégáink révén több nyelven is.

2. Mindenki számára elérhető, fix, átlátható árak.

3. Bankszámlanyitási lehetőségek széleskörű banki kapcsolataink segítségével.

4. Ügyfeleink folyamatos támogatása 25 év tapasztalatával a cégalapítást követően is.

5. A nemzetközi jogi környezet folyamatos nyomon követése, ügyfeleink értesítése a változásokról.

 

Mikor vegye igénybe a LAVECO Ltd. szolgáltatásait?

„Miért vegyem igénybe a LAVECO Ltd. szolgáltatásait, amikor azok egy része akár interneten keresztül is megrendelhető?”- teszik fel sokan a kérdést maguknak, és időnként a LAVECO Ltd. kollégáinak is.

A cégbejegyzés és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások (bankszámlanyitás, adminisztrációs szolgáltatások, stb.) jelentős része nem statikus. Egy könyv internetes áruházban történő megrendelését és a fizetést követően leszállításra kerül a megrendelő címére. Az illető kibontja a csomagot, és már élvezheti is a megrendelés előnyeit.

A cégmegrendelés során számos utólagos kérdés merül fel, amelyek megoldásában csak egy olyan cég tud megfelelően eljárni, amely kellőképpen eligazodik a téma részleteiben. A LAVECO Ltd. munkatársai pontosan ebben tudnak jelentős pluszt nyújtani ügyfeleinknek. Több mint 20 éves gyakorlatunk a nemzetközi cégbejegyzés terén olyan tapasztalatokkal és tudással ruházott fel bennünket, amelynek folytán ügyfeleinknek komoly anyagi és időbeli megtakarítást tudunk adni.

Már a helyszín kiválasztása során is képesek vagyunk olyan variációk felé orientálni ügyfeleinket, amely által akár évi több ezer dollárt vagy eurót takaríthatnak meg. Egy túlméretezett vagy rosszul megválasztott termék az évek folyamán jelentős többletköltséget ró a megrendelőre. Vagy például egy „önállóan” elkezdett bankszámlanyitás hosszú hónapokat és a kiutazási költségek folytán ismételten euróezreket vehet ki a megrendelő zsebéből.

A LAVECO Ltd. szakembereivel folytatott konzultáció és az általunk nyújtott szolgáltatások folytán mindez elkerülhető, és Ön zökkenőmentesen be tudja indítani az új vállalkozását. Ön a saját üzletére koncentrálhat, a céges infrastruktúrát mi megalkotjuk.

Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, és naprakészen nyomon követjük a nemzetközi változásokat is. Ennek folytán a jövőben felmerülő változások során is képesek vagyunk meghatározni az Ön számára legoptimálisabb cégstruktúrát.

Top