en | hu | ru | bg | ro | tr FacebookTwitterGoogle+LinkedInYouTubeInstagram
+36 1 456 7200
AKTUÁLIS HÍREK

Jelentkezés ingyenes konzultációra
Feliratkozás hírlevélre
Visszahívás kérése
Letölthető brosúrák
Brosúra rendelés
Hírleveleink
5 Perc Offshore
Miért a LAVECO?
Hogyan rendeljen offshore céget?
Aktuális hírek
Valuta árfolyam: USD/1 egység
2017.09.19
HUF 0.0039
GBP 1.3538
CHF 1.0422
RUB 0.0173
HKD 0.1279
JPY 0.009
CNY 0.1522
CAD 0.8194
AUD 0.7994
BRL 0.3211
EUR 1.1948


Legnépszerűbb offshore helyszínek
Zászló Helyszín Alapítási költségek Bejegyzett iroda és bejegyzett ügynok díja Éves adó és egyéb díjak Tipp
Belize - IBC Belize - IBC 790 USD 780 USD 150 USD
Ez a kevésbé ismert közép-amerikai kis ország igen kiváló lehetőséget kínál az IBC cégforma bejegyzésére. Több mint két évtizedes stabilitása folytán méltán az egyik legnépszerűbb helyszín a LAVECO ügyfeleinek körében is.
Brit Virgin-szigetek Brit Virgin-szigetek 980 USD 890 USD 350 USD
Az offshore világpiac vezető helyszíne, amely lényegében a mai IBC cégformát bevezette 1984-ben. Számos ország, helyszín „másolta le” cégtörvényét. A bejegyzett cégek számát tekintve az elmúlt 10 évben mindig „dobogós” helyezést ért el. Rendkívül közkedvelt helyszín, elsősorban az ügyvédek preferálják.
Egyesült Arab Emírségek, Ajman Egyesült Arab Emírségek, Ajman Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу
Ideális helyszín a cégalapításra, valamint az Egyesült Arab Emirségekben történő letelepedésre.
Egyesült Arab Emírségek, Umm al-Quwain Egyesült Arab Emírségek, Umm al-Quwain Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу Price on request / Árajánlat kérésre / Цена по запросу
Ideális helyszín a cégalapításra, valamint az Egyesült Arab Emirségekben történő letelepedésre.
Hong Kong Hong Kong 654 USD 900 USD 416 USD
A kommunista Kínához történt csatlakozása után is töretlen Hong Kong sikere a nemzetközi cégvilágban. A kínai vezetés bölcs módon nem változtatott az angol rendszeren és láthatóan másoknak sem enged beleszólást a városállam működésébe. A bejegyzett cégek számát tekintve is vezető helyszín mind a régión belül, mind pedig világszinten. Egyre több olyan LAVECO ügyfél dönt Hongkong mellett, aki hosszú távra szeretne berendezkedni, még ha látszólag ez Hongkong esetében többe is kerül. A siker egyik fontos összetevője, hogy a területen kívülről származó jövedelmek nem adóznak Hongkongban, s csak a helyi forrású profitot sújtja a 16%-os nyereségadó.
Marshall-szigetek Marshall-szigetek 995 USD 995 USD No annual tax or duties
A delaware-i cégtörvényeket hűen „másolva” méltán lett népszerű a LAVECO ügyfeleinek körében ez a csendes-óceáni szigetköztársaság. Sikerének egyik kulcsa az egyszerűség és az alacsony alapítási, valamint fenntartási költség
Panama Panama 890 USD 750 USD 300 USD
Közép-Amerika vezető cégalapítási helyszíne. Az 1920-as évek óta változatlan módon csak a Panamáról származó jövedelmek után kell adózni az itt bejegyzett cégeknek. Fizikai közelsége és a spanyol nyelv miatt elsősorban Latin-Amerikában népszerűek a Panamán bejegyzett cégek.
Seychelle - szigetek Seychelle - szigetek 590 USD 780 USD 100 USD
Az utóbbi évtized egyik siker-sztorija a „nemzetközi cégiparban” kétségkívül a Seychelle-szigetekhez köthető. Azért választják ügyfeleink a Seychelle-szigeteket, mert egyszerű és költséghatékony megoldást kínál az elsősorban holdingtevékenységre alapuló társaságok esetében.
EU
Bulgária Bulgária 290 EUR 960 EUR 10% of net profit
A társasági adózása és az alacsony személyi jövedelemadó miatt sokan választják ma cégalapítási helyszínként Bulgáriát. Az ország bankrendszere viszonylag stabil, a helyi valuta árfolyama az euro- hoz rögzített. Az itt bejegyzett cég számára a bankszámla megnyitása is egyszerű, valamint az EU-adószám sem jelent különösebb akadályt.
Ciprus Ciprus 790 EUR 780 EUR 12,5% of net profit and 350 EUR
37 év óta a toppon! A ciprusi rendszer egyedülállóan stabil lehetőséget nyújtott a múltban, és nyújt jelenleg is - várhatóan hosszútávon - a nemzetközi holding és kereskedelmi társaságok bejegyzésére. Adórendszere európai és világviszonylatban is kiváló azoknak, akik hosszú távon gondolkodva szeretnék biztonságban tudni vagyonukat. A Ciprus által megkötött kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmények – több mint 60 – lehetővé teszik az osztalékból, kamatokból, valamint jogdíjakból származó jövedelmek átcsoportosítását Ciprusra, illetve azok továbbtranszferálását más helyszínek felé.
Egyesült Királyság - LLP Egyesült Királyság - LLP 500 GBP 690 GBP 0% or 20-24% on profit
Az LLP társasági forma kevésbé ismert a nemzetközi közvélemény jelentős része előtt. Óriási előnye abban rejlik, hogy bizonyos esetekben ennél a cégformánál nincs társasági adózás, a jövedelem után a cég tagjai adóznak, – ott ahol adórezidensek – követve az átfolyó adózás elvét. Igen kiváló lehetőségről van szó, a magas presztízs miatt elsősorban az Anglián és az EU-n kívül lebonyolítandó tranzakciókra vonatkozóan.
Egyesült Királyság - LTD Egyesült Királyság - LTD 500 GBP 690 GBP 20-28% on profit
Az angol zárt alapítású részvénytársaság, bár nem adókedvezményes cég, mégis népszerű azok körében, akiknek egy magas presztízsű, megbízható stabil cégre van szükségük. Méltán lett konkurense a szigetország a svájci cégeknek, ahol a cégalapítás és fenntartás az angliainak akár 5-10 szerese is lehet.
Magyarország Magyarország 490 EUR 960 EUR 9% of net profit + cca. 2% municipality tax.
Cégalapítás Magyarországon
Málta Málta 1810 EUR 650 EUR 0/5/15/35%
Aki egy magas presztízsű, EU-ban bejegyzett céget szeretne, annak mindenképpen érdemes megfontolni a máltai cégalapítást. Az ország politikai és gazdasági stabilitása mellett a külföldiek számára nyújtott adóelőnyök miatt is érdemes ebben az országban gondolkodni. A bankszámla megnyitása azonban már nem zökkenőmentes, valamint az EU adószám megszerzése sem automatikus.
Információ és árajánlat egyedi kérésre
Zászló Helyszín Zászló Helyszín
USA
Delaware - LLC Delaware - LLC NEVADA - LLC NEVADA - LLC
New York - LLC New York - LLC Utah - LLC Utah - LLC
Washington DC - LLC Washington DC - LLC Wyoming - LLC Wyoming - LLC
További helyszínek
Antigua Antigua Barbados Barbados
Cook-szigetek Cook-szigetek Dominikai Közösség Dominikai Közösség
Gibraltár - Nagy Britannia Gibraltár - Nagy Britannia Grenada Grenada
Kajmán - Szigetek Kajmán - Szigetek Libériai Köztársaság Libériai Köztársaság
Liechtenstein (A.G.) Liechtenstein (A.G.) Liechtenstein (Anstalt) Liechtenstein (Anstalt)
Man-sziget Man-sziget Mauritius Mauritius
Montserrat Montserrat Saint Vincent és a Grenadine-szigetek Saint Vincent és a Grenadine-szigetek
St. Kitts & Nevis St. Kitts & Nevis Turks és Caicos-szigetek Turks és Caicos-szigetek
Vanuatu Vanuatu
Top