en | hu | ru | bg | ro | tr FacebookTwitterGoogle+LinkedInYouTubeInstagram
+36 1 456 7200
AKTUÁLIS HÍREK

Jelentkezés ingyenes konzultációra
Feliratkozás hírlevélre
Visszahívás kérése
Letölthető brosúrák
Brosúra rendelés
Hírleveleink
5 Perc Offshore
Miért a LAVECO?
Hogyan rendeljen offshore céget?
Aktuális hírek
Valuta árfolyam: USD/1 egység
2018.12.17
HUF 0.0035
GBP 1.2656
CHF 1.0074
RUB 0.0151
HKD 0.128
JPY 0.0088
CNY 0.1453
CAD 0.7484
AUD 0.7229
BRL 0.2579
EUR 1.1371

5 hasznos tipp a bankszámlanyitáshoz

 1. Ne a „brand” alapján válasszon bankot!
  Bár a megbízhatóság szempontjából egy nagynak tűnő bank mindig jobb hírnévnek örvend, azonban számos esetben esetleg nem kínálja azokat a szolgáltatásokat, amelyekre Önnek a napi üzletmenet lebonyolításához szüksége lenne. Például a „private banking” szolgáltatást nyújtó bankok nem engedik meg a napi rendszerességű utalásokat, illetve sok esetben nincs lehetőség az internet-banki szolgáltatások igénybe vételére.

 2. Alaposan vizsgálja meg a számlanyitási és fenntartási feltételeket.
  Különösen a számokra koncentráljon. Milyen állandó depositot kell az adott bankszámla fenntartásához folyamatosan a bankban tartania? Milyen elvárt forgalmat kell produkálnia? Mennyibe kerül a számla megnyitása (egyszeri díj)? Mennyibe kerül a számla fenntartása (folyamatos díjak)? Mennyibe kerül az internet-banki kapcsolat? Milyen tranzakciós díjakat számít fel a bank az Ön által igénybe vett szolgáltatásokra?

 3. Egy cégnek több bankszámlája is lehet:
  - akár 1 országon belül több különböző banknál is nyithat bankszámlát a cég, vagy
  - különböző országokban, különböző bankoknál tarthat fenn egyidejűleg bankszámlákat, melyek által számos előnyt élvezhet.

 4. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon keresni bankszámlanyitással foglalkozó kollégáinkat. Ezen munkatársaink nap mint nap nyitnak ügyfeleinknek bankszámlát, erre specializálódnak, s ezért pontos információkkal szolgálhatnak az Önt érdeklő kérdésekben.

 5. Ha bármilyen problémája merül fel a bankkal folytatott együttműködése folyamán, ne gondolja, hogy ez eddig mással még nem fordult elő. A LAVECO Ltd. ebben is segítségére tud lenni, hiszen az elmúlt 20 év során sok ezer esettel találkoztunk, melynek folytán könnyebben el tudjuk igazítani Önt a banki világban.

 

 


Olvassa el az Offshore bankolás rejtelmei-ről szóló cikkünket!

 

Top