en | hu | ru | bg | ro | tr FacebookTwitterGoogle+LinkedInYouTubeInstagram
+36 1 456 7200
AKTUÁLIS HÍREK

Jelentkezés ingyenes konzultációra
Feliratkozás hírlevélre
Visszahívás kérése
Letölthető brosúrák
Brosúra rendelés
Hírleveleink
5 Perc Offshore
Miért a LAVECO?
Hogyan rendeljen offshore céget?
Aktuális hírek
Valuta árfolyam: USD/1 egység
2019.02.17
HUF 0.0035
GBP 1.2804
CHF 0.9929
RUB 0.015
HKD 0.1274
JPY 0.009
CNY 0.1477
CAD 0.7527
AUD 0.711
BRL 0.269
EUR 1.126

5 hasznos tipp a bankszámlanyitáshoz

 1. Ne a „brand” alapján válasszon bankot!
  Bár a megbízhatóság szempontjából egy nagynak tűnő bank mindig jobb hírnévnek örvend, azonban számos esetben esetleg nem kínálja azokat a szolgáltatásokat, amelyekre Önnek a napi üzletmenet lebonyolításához szüksége lenne. Például a „private banking” szolgáltatást nyújtó bankok nem engedik meg a napi rendszerességű utalásokat, illetve sok esetben nincs lehetőség az internet-banki szolgáltatások igénybe vételére.

 2. Alaposan vizsgálja meg a számlanyitási és fenntartási feltételeket.
  Különösen a számokra koncentráljon. Milyen állandó depositot kell az adott bankszámla fenntartásához folyamatosan a bankban tartania? Milyen elvárt forgalmat kell produkálnia? Mennyibe kerül a számla megnyitása (egyszeri díj)? Mennyibe kerül a számla fenntartása (folyamatos díjak)? Mennyibe kerül az internet-banki kapcsolat? Milyen tranzakciós díjakat számít fel a bank az Ön által igénybe vett szolgáltatásokra?

 3. Egy cégnek több bankszámlája is lehet:
  - akár 1 országon belül több különböző banknál is nyithat bankszámlát a cég, vagy
  - különböző országokban, különböző bankoknál tarthat fenn egyidejűleg bankszámlákat, melyek által számos előnyt élvezhet.

 4. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon keresni bankszámlanyitással foglalkozó kollégáinkat. Ezen munkatársaink nap mint nap nyitnak ügyfeleinknek bankszámlát, erre specializálódnak, s ezért pontos információkkal szolgálhatnak az Önt érdeklő kérdésekben.

 5. Ha bármilyen problémája merül fel a bankkal folytatott együttműködése folyamán, ne gondolja, hogy ez eddig mással még nem fordult elő. A LAVECO Ltd. ebben is segítségére tud lenni, hiszen az elmúlt 20 év során sok ezer esettel találkoztunk, melynek folytán könnyebben el tudjuk igazítani Önt a banki világban.

 

 


Olvassa el az Offshore bankolás rejtelmei-ről szóló cikkünket!

 

Top